Šef Delegacije EU i specijalni predstavnik EU u Bosni i Hercegovini ambasador Johann Sattler, njemačka ambasadorka u BiH Margret Uebber, slovački ambasador u BiH Martin Kačo i zamjenica holandskog ambasadora u BiH Noora Mina posjetili su danas „Kuću dobrih tonova“.

Tokom zvanične posjete Srebrenici ambasadori su izrazili želju da se upoznaju i sa radom i programima „Kuće dobrih tonova“.

Generalni menadžer „Kuće dobrih tonova“ Ismar Porić je upoznao goste o programima, misiji i viziji koji se grade jedanaest godina koliko ova organizacije postoji i djeluje.

Ambasadori su imali priliku da obiđu „Kuću dobrih tonova“, druže se sa djecom i uposlenim gdje su pohvalili angažman, predanost i uticaj ove organizacije u naporima da se promoviše muzika, kultura, edukacija i bolji život djece i mladih u Srebrenici i okolini.

Misija Kuće dobrih tonova u Srebrenici je da grad učini boljim i da djeci i mladima omogući pristup kvalitetnim znanjima, vještinama i sadržajima koje su zasnovane na principima univerzalnih društvenih vrijednosti i poštovanja.

Leave a Reply